Чартърна програма до Анталия

Офисът ни  в София вече е отворен с предложения към българския пазар, а именно чрез създаването на новия ни департамент изходящ туризъм от България към Анталия.

Предложенията ни включват чартърни полети с Турски Авиолинии всяка седмица в периода юни-октомври. Хотелската услуга е пълни 7 дни, с избор от над 20 хотела в Анталия. Пакетите са на база  all inclusive и ultra all inclusive. Трансферите включени в пакета се извършват с нови автобуси оборудвани с  климатик, ТВ, контакти за лаптоп, телефон и т.н. Има възможност за VIP трансфери срещу заплащане.

Хотелските ни представители с български език са на Ваше разположение 24/7.  В пакетите е вкючена и еднодневна екскурзия до Анталия.

Ще се изненадате приятно и от нашите допълнителни екскурзии и  посещения до антични градове, аквапаркове с атракциони, забележителности и промо пакети.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на Научете повече.